Kennisfestival zorgtechnologie

14-11-2019
Tijd: 13.00 - 17.00 uur

De Technologie & Zorg Academie (TZA) begeleidt bij bewustwording, acceptatie en adoptie van zorgtechnologie in de praktijk. De (TZA) is een coöperatieve vereniging van (zorg) ondernemers, overheid en onderwijs. Wij bieden professionals, producenten en studenten een platform rond innovaties in de zorg, gericht op behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. Denk aan e-health, domotica en zorg op afstand. Bij de TZA kun je oefenen, testen en leren werken met zorgtechnologie.

Datum en tijd
Op 7, 14, 21 en 28 november organiseert de TZA in Enschede, Almelo, Diepenheim en Zwolle een kennisfestival voor zorgprofessionals van 13.00 tot 17.00 uur.

Wat gaan we doen?
 
We beginnen de dag met een plenaire bijeenkomst met een korte introductie en een humorvolle beschouwing over de positieve en kritische kanten van zorgtechnologie. De Informatiemarkt is de centrale plek om producten te bekijken en uit te proberen. Daaromheen organiseren we diverse leuke workshops.

De workshops
Ervaringsdeskundigen gaan met je in gesprek, trainingsacteurs nemen de AVG met je door, we geven tips over social media op je werk, laten personas binnen de thema's dementie, vitaliteit en jeugd zien en vertellen alles over zorgtechnologieproducten die passen bij deze cliënten. 

Voor wie?
 
Deze middagen zijn voor alle medewerkers die betrokken zijn bij het primaire proces, zowel intra- als extramuraal. Bijvoorbeeld uit de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugd-ggz en thuiszorg. Stuur dit bericht graag ook aan je collega's en andere belangstellenden.

Overige informatie & aanmelden
Deelname aan het programma is kosteloos. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail met je vraag of aanmelding naar secretariaat@tza.nu